Skip to content Skip to footer

Будемо раді бачити Вас серед наших партнерів

Торговий дім Fortorem – молода та амбітна компанія, яка представляє свою продукцію на території Східної Європи. Ми виробляємо та реалізуємо бренди чаю та кави. Постачальники сировини для нашої продукції – Кенія, Шрі-Ланка, Китай. Також ми маємо широку мережу дистрибуції та надаємо послуги. Таких успіхів ми не змогли б досягти без надійного співробітництва з лідируючими світовими чайними компаніями.

Для своїх колекцій Fortorem застосовує перевірені рішення, при цьому вносячи зміни та модернізуючи склади, розширюючи виробництво з кожним роком. Багато в чому правильний напрямок розвитку допомагає нам підтримувати тісну співпрацю зі світовими виробниками. Це дозволяє активно модернізувати наше виробництво та досягати високих стандартів якості.

До того ж, Торговий дім Fortorem надає логістичні послуги, стрімко розвиваючи цей напрямок у більшій кількості країн. Ми не тільки відкриваємо нові склади, а й модернізуємо наявні об’єкти.

Торговий дім Fortorem завжди відкритий для нових можливостей співробітництва та партнерства. Це стосується не лише питань виробництва, а й реалізації продукції.

Якщо Ви зацікавлені у потенційному партнерстві, ми пропонуємо Вам заповнити форму, представлену праворуч. Як тільки наші спеціалісти опрацюють її, з Вами зв’яжуться представники компанії для обговорення подальших умов співпраці.

Будемо раді співпраці з Вами!

Зв'язатися з нами